SUSHI TODAY MAARSSEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 893 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Today Maarssen. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 19:50 Awesome Poke bowls
16 mei 2024 om 15:11 They told us twice that our order was on its way. After 2 hours waiting, we called and heard our food wasn't even ready. We cancelled it. We had to contact Thuisbezorgd to cancel the order and get refunded, the restaurant wasn't cancelling it.
14 mei 2024 om 8:35 Moederdag , drama dag voor bezorging. Altijd heel erg te vrede, maar nu duurde het wel erg lang. Als je de hoeveel die dag niet aankan stop dan de bezorging.
12 mei 2024 om 21:43 Dit keer hebben we drie uur moeten wachten totdat de bezorger er was. Verder was hij wel vriendelijk en gratis 2 cola. De sushi was super lekker en vers.
12 mei 2024 om 21:12 We hadden de tijd om te bezorgen op 19:00 uir gezet. Na een uur hadden we nog niks. Na een aantal keer gebelt te hebben, werden we elke keer van de kast naar de muur gestuurd en weer terug. Om 21:00 uur hadden we eindelijk ons eten. Veel te laat dus
12 mei 2024 om 19:35 De roles vielen bijna uit elkaar
10 mei 2024 om 8:51 Snelle bezorging en de alles was heerlijk!
5 mei 2024 om 20:15 Was heerlijkde eerste keer maar voor herhaling
4 mei 2024 om 22:10 Het duurde ff maar helemaal geen probleem sinds het slecht weer was en het regende. Dankjewel Jasmijn voor de hulp over de telefoon en ook nog mij wat drinken aanbood voor de delay. Ze kwam het zelfs ook nog brengen voor me! Eten was geweldig!
4 mei 2024 om 19:42 Was weer top
26 apr 2024 om 13:49 Heel erg lekker en meestal goed op tijd soms iets te laat
21 apr 2024 om 8:17 30m na afgesproken bezorgtijd